Anmälan/priser

Energimassagekurser 2017 i Stockholm

STEG 1 (2 dagar)
Ger dig kunskap om att ge en 10 min energimassage.

STEG 2 (3 dagar)
Är en påbyggnadskurs av steg 1 och ger dig en komplett kunskap om hela energimassagen.

För att erhålla FÖRSÄKRING via Nyvana måste du gå Steg 1 och Steg 2 samt diplomera dig.

5 dagar lär du dig en Sittande Energimassage som tar ungefär 20 min att ge. Massagen är populär på företag för att pigga upp personalen, populär på mässor för att locka till sig kunder ja överallt där människor träffas och trivs.

STEG 3 (5 dagar) - Liggande Energimassage (Kallas även för Kabuki. Förkunskap: Sittande Energimassage)
På Steg 3 kursen arbetar vi på hela kroppen med speciella handrörelser. Kabukin tar 30-35 min att ge och den ges på en matta på golvet eller på en bred bänk.

STEG 4 (6 dagar) - Liggande Energimassage (Avancerad Energimassage. Förkunskap: steg 1)
Denna Energimassage tar 70 min att ge och den liknar till en del Thailändsk massage. Den största skillnaden är att det är snabbare rörelser i Energimassagen. Vi arbetar med en speciell tumteknik på ca 250 akupunkturpunkter.

 

Kurspriser 2017 - Alla priser är inklusive moms 

Steg 1:     Privatperson   2 700 kr (2 dgr)             

Steg 2:     Privatperson 3 900 kr (3 dgr)                        

Steg 1+2: Privatperson  6 600 kr (5 dgr)                           

Steg 3:     Privatperson  6 600 kr (5 dgr)                                  

När vi fått din anmälan skickar vi dig två fakturor. En faktura på anmälningsavgiften (1 000 kr) som ska betalas inom 10 dagar och en faktura på slutsumman som skall vara betald 30 dagar före kursstart. Kom i håg att tala om i anmälan om du är studerande och ta med giltigt intyg till kursstarten.

Vi ger har även möjlighet att erbjuda Energimassagekurser på andra platser i Sverige. Elevantalet bör vara minst 10 st. Ring 070-5565897 om du vill veta mer! Eller skicka förfrågan till .

SE BILDSPEL OM ENERGIMASSAGE HÄR

#varldensroligastekurs

 

 

Anmäl dig här:

Kursbestämmelser

Inställd kurs
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för lågt deltagarantal och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeur.

Avbokning/ombokning
Vid av- eller ombokning senast en månad före kursstart återbetalas inbetald avgift med avdrag för anmälningsavgiften. Av- eller ombokning senare än 2 veckor före kursstart godkänns inte utan läkarintyg på sjukdom som inte kunde förutses vid tidpunkt för anmälan. Återbetalning sker då med avdrag för eventuell förbrukad kurstid fram till av- eller ombokning samt anmälningsavgiften.

Energimassage ©           070 556 58 97 (Birgitta Pihl)