Anmälan/priser

Energimassagekurser 2020 i Stockholm

STEG 1 + STEG 2  (2 WEEKENDHELGER HÖST 2019) - Datum kommer våren 2020!
Ger dig kunskap om att ge en 20 min energimassage.

För att erhålla FÖRSÄKRING via Nyvana måste du gå Steg 1 och Steg 2 samt diplomera dig.

4 dagar lär du dig en Sittande Energimassage (friskvårdsmassage) som tar ungefär 20 min att ge. Därefter måste du träna att ge Energimassage till ca 40 personer innan du kan diplomera dig.

Massagen är populär på företag för att pigga upp personalen, populär på mässor för att locka till sig kunder ja överallt där människor träffas och trivs.

 

Kurspriser 2020 - Alla priser är inklusive moms 

Steg 1+2:     Privatperson   6 600 kr (4 dgr) 

Endast steg 1: Privatperson  4 000 kr (2 dgr)                                        

När vi fått din anmälan skickar vi dig två fakturor. En faktura på anmälningsavgiften (1 000 kr) som ska betalas inom 10 dagar och en faktura på slutsumman som skall vara betald 30 dagar före kursstart. Kom i håg att tala om i anmälan om du är studerande och ta med giltigt intyg till kursstarten.

Vi ger har även möjlighet att erbjuda Energimassagekurser på andra platser i Sverige. Elevantalet bör vara minst 10 st. Ring 070-5565897 om du vill veta mer! Eller skicka förfrågan till .

SE BILDSPEL OM ENERGIMASSAGE HÄR

#varldensroligastekurs

 

 

Anmäl dig här:

Kursbestämmelser

Inställd kurs
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser vid för lågt deltagarantal och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeur.

Avbokning/ombokning
Vid av- eller ombokning senast en månad före kursstart återbetalas inbetald avgift med avdrag för anmälningsavgiften. Av- eller ombokning senare än 2 veckor före kursstart godkänns inte utan läkarintyg på sjukdom som inte kunde förutses vid tidpunkt för anmälan. Återbetalning sker då med avdrag för eventuell förbrukad kurstid fram till av- eller ombokning samt anmälningsavgiften.

Energimassage ©           070 556 58 97 (Birgitta Pihl)