Pia Lindström

Att vara lärare i Energimassage är bland det roligaste och mest givande jag vet. Energimassage är en massagemetod som jag har och har haft enormt roligt med. Jag har givit massage på olika musikfestivaler på somrarna. Jag har också varit i olika städer och på populära badstränder och gett energimassage.

Du som går i tankar att utbilda dig till Energimassör, gör slag i saken och kom på en rolig kurs. Jag lovar att jag skall göra allt för att du ska trivas och må bra och du kommer att ha en fantastisk massagemetod i dina händer.

Birgitta Pihl

Jag har utbildat energimassörer sedan 1996 och det är alltid lika kul.

Energimassage är en friskvårdsbehandling vilket betyder att du alltid arbetar med friska människor. Det som stärker just Energimassagen är att ju fler energimassörer som jobbar tillsammans desto fler kunder stannar upp och känner "suget" efter en massage. Att arbeta fler massörer tillsammans skapar också en härlig energi och glädje.

Jag har praktiserat energimassage i Nice, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors - alltid lika uppskattat!

Tony Ericsson-Martinac

Tony är f.d. proffsdansare och utbildad i klassisk massage på Axelsons Gymnastiska Institut 2007. Arbetar nu främst ute på företag hos Nyvana med massage hos anställda. Tony har sedan ett par år tillbaka även arbetat som Energimassagelärare.

Jasmin Ewanoski

Så klart att Jasmin (Energimassagens moder) ibland vill vara lärare och det tycker vi andra lärarna att det är jättekul! Jasmin är inspirerande, lättsam och rolig.

Energimassage ©           070 556 58 97 (Birgitta Pihl)